HONK Hypotheekadvies

Geen een situatie is hetzelfde als het gaat om het aankopen van een huis. HONK Hypotheekadvies begint bij u. Wij kijken naar uw specifieke wensen en gaan vervolgens samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw situatie

Weet u wie en wat u precies nodig heeft bij de aankoop van een huis? In plaats van een lange zoektocht naar de juiste mensen, het checken van referenties, het vergelijken van prijzen en verschillende contacten, kunt u ook bij HONK Hypotheekadvies terecht. Via ons staat u direct in contact met alle partijen die u nodig heeft bij aankoop van huis. Wij brengen met veel plezier de juiste mensen bij elkaar.

Neem contact op
advies keuze - Honk

Onderstaand een aantal reviews van onze klanten.

Het was erg prettig om de adviseur te hebben als hypotheekadviseur. Dit name doordat hij op een goede en prettige manier zijn kennis kan overdragen, hij altijd bereikbaar is voor vragen (ook voor vragen die niet direct gerelateerd zijn aan de hypotheek maar wel aan het kopen van een huis) en zijn meedekend vermogen met de klant (hij kan zich goed verplaatsen in de klant en zoekt naar mogelijkheden).

Maurits Brandon

Zeer prettige ervaring, continue op de hoogte gehouden en reageerde snel en duidelijk op onze vragen. Al met al super goede beleving dus kan de adviseur zeker aanraden!

Steven van den InghHele prettige ervaring

Zeer professioneel, hulpvaardig en resourceful. Door enorm mee te denken hebben wij de perfecte constructie voor onze financiering gevonden bij de voor ons juiste bank.

AnoniemZeer tevreden!

Zeer professioneel, meedenkend en behulpzaam. Had niet beter kunnen wensen!

ReinoutProfessioneel!

De adviseur laat zien dat hij kundig is en vakbekwaam. Daarnaast en wat voor mij zeer belangrijk is dat hij betrouwbaar is. Komt de afspraken na en belt mij snel terug wanneer ik nog vragen heb. Zeer positieve ervaring dus!

MykVakbekwaam

Wij hebben helder en duidelijk advies mogen ontvangen van onze hypotheek adviseur en daarop een keuze kunnen maken qua hypotheek waar we blij mee zijn.

AnoniemHelder en duidelijk!

De adviseur heeft ons geadviseerd bij het afsluiten van onze hypotheek, 2 jaar later nog eens vooor een aanvullende hypotheek voor een verbouwing. Hij heeft ons goed en volledig geadviseerd. De adviseur neemt de tijd om verschillende opties door te rekenen en te bespreken.

AEGoed en volledig!

De adviseur is zeer bekwaam en ervaren. Hij heeft mij voorzien van goed advies en is zeer flexibel en snel in zijn handelen. Een dikke aanrader!

StevenErvaren!

De adviseur heeft jaren ervaring en dat kan je goed merken. Hij is op ons zeer kundig overgekomen en ging zorgvuldig te werk. Ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen.

JW